zondag 2 maart 2008

Leeg!

Gisteren stond de grote opruim-actie op het programma. Alle plafonds waren gesloopt en dus hadden we een stuk of tig houten latten en een baal met isolatiemateriaal op voorraad. Tijd om dat af te voeren naar de Staal!

De hulptroepen waren opgetrommeld en vol goede moed stonden we klaar voor de start. Helaas kwam toen de eerste kleine tegenvaller van het project: de stekker van de auto met trekhaak weigerde dienst en dus had het karretje geen verlichting. Geen kar dus. Snel geprobeerd om nog ergens een busje te huren, maar dat was een kansloos project.

De redding was gelukkig nabij: een oom van Patrick kon ons met zijn aanhanger wel even helpen. Ton en Wil, super bedankt! Echt, jullie hebben onze dag gered!
Twee ritjes naar de Staal en weg was alle zooi (en de eerste pleister geplakt). Heerlijk om alles nu min of meer leeg te hebben.

Meteen met onze oude stofzuiger aan de slag gegaan, maar het bleek dat dit oude beestje niet geschikt is voor puinzuigen. De stofzuiger is dan ook het eerste slachtoffer geworden van onze verbouwing. Daarom vanmorgen maar wat met een dweil rondgerend. En zie hier het resultaat:




1 opmerking:

Anoniem zei

Dat ziet er inderdaad heel leeg, maar ook schoon uit. ;-)
Succes verder!
Groetjes Corrie.