maandag 17 maart 2008

Badkamer

Afgelopen zaterdag zijn we op pad geweest voor de badkamer. Onder het motto 'wat je van ver haalt is lekker' zijn we afgereisd naar Emmeloord. Op internet hadden we op de website van deze winkel al een erg mooi bad gezien, dus het was de hoogste tijd om te bekijken of dit bad in het echt ook zo mooi is.

En ja, het bad is echt zo mooi als we dachten. Dit bad gaat het dus zeker worden!
Na het bad van alle kanten bewonderd te hebben, zijn we een rondje badkamermeubels gaan doen. Ook dit met succes, vrij snel hadden we iets naar onze smaak gevonden. Het is een granieten meubel met twee natuurstenen kommen erop. Oordeel zelf maar:
Nu nog een keuze maken voor de regendouche en de kranen. We hebben al wat mooie dingen gezien, maar we zullen niet alle opties op dit blog vermelden. Als de keuze gemaakt is, worden de plaatjes hier natuurlijk geplaatst!
Verder heeft het loodgieten wat vertraging opgelopen. Onze loodgieter was vorige week - net als ongeveer half Nederland - geveld door de griep. Vandaag is hij weer begonnen. De CV leidingen worden vandaag omgelegd zodat het plafond weer mooi op de oude hoogte kan worden teruggebracht. We zijn erg benieuwd naar het resultaat!

Geen opmerkingen: