maandag 5 januari 2009

De nieuwste trends voor 2009

Allereerst willen we onze lezers natuurlijk een heel gelukkig 2009 wensen. Een bijzonder jaar, want dit wordt het jaar dat onze verbouwing beneden voltooid zal gaan worden. We hebben de afgelopen maand niet stilgezeten (wel stil gezwegen op de blog, dat geven we direct toe).

Afgelopen kerstvakantie hebben we even flink doorgebikkelt. Met gelukkig flink wat hulp, konden we zondagavond de laatste spulletjes opruimen, want... vanaf vandaag lopen er stucadoors in ons huis! Alle kamers - behalve de slaapkamer, die is nu in gebruik als opslagruimte - worden alle ruimtes deze week gestuct.

Voordat er gestuct kan worden, moet er nog het een en ander voorgestreken worden. En dat geeft mooie plaatjes, duidelijk is dat wij nu al de kleuren in huis hebben die pas dit najaar in de grote woontijdschriften te zien zullen zijn. Oordeel zelf maar:




Gelukkig is er ook al een klein beetje goudband gesmeerd... toegegeven, het is nog niet mooi, maar het is in elk geval het eerste smeerseltje. Waarschijnlijk zal er deze week nog wel een update volgen, later deze week zullen de eerste muren echt verfklaar zijn en komend weekend zullen we ook echt de eerste muren gaan verven! Volgende week donderdag komt dan de trap. Ik ben bang dat als we vrijdag thuiskomen van het werk, we denken dat we in het verkeerde huis staan!

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou ik vind al dat oranje wel mooi hoor weer eens een heel ander kleurtje op de muur enne het past goed bij de bank boven,
Groetjes en liefs Ma