zondag 9 november 2008

Met dank aan de schoolboekenuitgeverij

Met dank aan de schoolboekenuitgeverij (nee, we noemen geen namen, maar het ontbreken van nakijkwerk voor Dick kwam ons erg goed uit!) presenteren wij de eerste koof in de studeerkamer:
Het was erg fijn om een paar extra handen te hebben bij dit meer dan 4 meter lange gevaarte. Langzaam zie je nu ook hoe de ruimte vorm gaat krijgen. Vandaag heeft Patrick nog twee koven gemaakt in de berging en in de inloopkast. Hier een plaatje:

Maartje heeft dit weekend de laatste doorgang naar de buurman gedicht. Deze foto is gemaakt vlak voor het plaatsen van de laatste isolatie en gipsplaat zodat je het verschil nog kunt zien.
Volgende week gaan we weer stevig aan het klussen. Patrick heeft donderdag en vrijdag vrij genomen en vrijdag krijgen we (in de vorm van de andere vader) weer extra hulptroepen. Het plan is om de slaapkamerkast af te maken en de andere grote koof in de studeerkamer te plaatsen (dat lukt nou eenmaal niet met twee paar handen). Deze week zullen we 's avonds nog wat electra aanleggen. Volgend weekend weer een update!

Geen opmerkingen: