zondag 12 oktober 2008

Verjaardagskado voor Maartjes verjaardag in gebruik genomen!

Zaterdag hebben we als verjaardagskado voor Maartje een nieuwe fotocamera gekocht. Natuurlijk moest die direct getest worden bij het klussen vandaag. Eerst een plaatje van de buitenboel na al het verfwerk:
Vandaag zijn Pa en Patrick bezig geweest met het bouwen van de kast in de slaapkamer. Boven zie je het eerste isolatiemateriaal. Na uitgebreide berekeningen blijkt dit recht onder de keukenkastjes te zitten, dus nog geen tactische plek voor warme voetjes...
Tijdens het kast bouwen vond Patrick zijn boorsleutel (okee, 1 van de 2) eindelijk terug. Dat ding heeft al een hoop zoekwerk gekost, daarom maar een plaatje ervan (en ook om de testen hoe de macro stand van de camera het doet, haha).

Maartje heeft zich bezig gehouden met het aanleggen van electrabuizen. Bijna overal zitten de muren nu vol met leidingen en dozen om stopcontacten, netwerkaansluitingen en lichtknopjes te maken.



Ma heeft vandaag de kozijnen aan de binnenkant allemaal in de grondverf gezet. Het knapt er nu al van op. Hier een spelletje 'zoek de verschillen':Al met al hebben we veel gedaan vandaag (inclusief 2 keer op en neer naar de Gamma). Vanaf deze week zullen we electra gaan aanleggen zodat we ook wat sfeerpeertjes kunnen ophangen. Jawel, heuse sfeer op de Brasch!

3 opmerkingen:

wiskunde Leed zei

Ik dacht dat minstens één van die sleuven voor de aansluiting van de tap was, maar helaas . . . .
Of is daarvoor nog ruimte overgelaten?

Unknown zei

Er is in vijentwintig jaar ook niets veranderd..... al weer kun je niet wachten met uitpakken van de cadeautjes tot je echt jarig bent.
Maar ik hoop wel dat je er net zo blij mee bent als vijfentwintig jaar geleden. (en ja ik weet dat je ietsje ouder wordt, maar in die eerste jaren wist je nog niet wat cadeautjes waren.)

Unknown zei

p.s. 1. mooie foto's trouwens.
p.s. 2. ik bedoel natuurlijk vijfentwintig jaar, maar ja ik werk ook op de afdeling transploft!